img_6653-mediumALBLASSERDAM –Maat, logistiek dienstverlener uit Alblasserdam heeft een aantal vrachtwagenbanden geschonken aan de Alblasserdamse atletiekvereniging AAA voor ‘running bootcamp’. Een running bootcamp is een intensieve training met afwisselend oefeningen en hardlopen die de deelnemers in eigen tempo kracht en conditie laat opbouwen. Het is daardoor geschikt voor de beginnende en gevorderde sporter. De vorm van sport wint snel aan populariteit.

Om voor voldoende afwisseling te blijven zorgen zijn trainers Annelies Hartkoorn en Nicole van den Heuvel steeds op zoek naar alledaagse dingen die bij de training kunnen worden gebruikt. Zo was een link naar sponsor Maat snel gemaakt.

“Toen bij ons de aanvraag binnen kwam zijn we gaan kijken welke mogelijkheden er waren om AAA hierin te ondersteunen. Ons bedrijf probeert waar mogelijk lokale verenigingen te steunen. Dit hoeft niet altijd in financiële middelen te zitten, maar kan ook in praktische ondersteuning of materialen zijn. Arie Maat heeft in de werkplaats gekeken en er waren banden beschikbaar,” aldus Dimphi van Amen, communicatie- en marketingadviseur Maat.

Bootcamp trainingen worden nu verzorgd op de maandag -en donderdagavonden. Bij voldoende belangstelling bestaat er een mogelijkheid dat er een groep wordt gestart voor de dinsdag en donderdagavonden.

Vragen en aanmeldingen via het e-mailadres bootcamp@aaa-atletiek.nl

img_6653-medium img_6660-medium img_6666-medium