img_5134-mediumAdvertorial
ALBLASSERDAM – Jan-Willem van den Breevaart (28) uit Alblasserdam is gestart met zijn eigen hoveniersbedrijf: Budget Groenprojecten. Vanaf deze maand wordt gewerkt met een scherp uurtarief van 25 euro per uur (ex btw). “Ik ben in april gestart en wil een bredere klantenkring op gaan bouwen. Dit wil ik realiseren met het leveren van topkwaliteit voor een scherp en transparant uurtarief. Het actietarief geldt van november tot 1 april 2017,” vertelt de Damdorper.

Klant centraal
Jan-Willem, die al ruim tien jaar vakbekwaam hovenier is, werkt voor bedrijven èn particulieren. Voor de grote projecten wordt samengewerkt met andere hoveniersbedrijven. “We doen aanleg en onderhoud. Ik vind het daarbij belangrijk om de klant centraal te stellen en goed te luisteren, zodat ik weet wat voor resultaat de klant wil bereiken.”

Minder geluidsoverlast
Wie Budget Groenprojecten aan het werk ziet (en goed oplet), valt één ding direct op: er wordt veel minder geluid geproduceerd dan je zou verwachten. Dat heeft alles te maken met de aanschaf van professionele apparatuur op accu’s. Niet alleen bladblazer en de heggenschaar werken op een accu. Ook de bosmaaier, hoogsnoeier en kettingzaag worden gevoed door een zeer krachtige ‘battery pack’. “Het voordeel hiervan is dat er beduidend minder geluidsoverlast is tijdens de werkzaamheden en dat er geen dure mengsmeringbenzine wordt verbruikt,” legt Jan-Willem uit.

Droomtuin
De slogan van het nieuwe bedrijf is ‘Budget Groenprojecten, voor elk budget een droomtuin!’. Jan-Willem vertelt: “Dit houdt in dat wij ervoor staan om tuindromen uit te laten komen binnen het budget dat ervoor staat. Vooral op het gebied van tuinonderhoud zijn er veel mogelijkheden. Wilt u meer ruimte in de tuin, voelt uw tuin te klein of wilt u misschien uw huis verkopen? Wij geven een mooie onderhoudsbeurt zodat uw tuin er weer representatief uitziet!”

Samenwerking
Door samen te werken met andere hoveniersbedrijven beschikt Budget Groenprojecten ook over de motormachines van Stihl, zoals een bosmaaier, bladblazer, kettingzaag, motorslijper, motorheggenschaar en meer. Indien nodig kunnen deze ingezet worden zonder extra kosten voor de klant. Jan-Willem: “Ook hebben wij de beschikking over een nieuwe Stiga zitmaaier. Dit is een zeer moderne maaimachine van het bouwjaar 2016. Voor het gebruik van deze machine rekenen wij wel extra kosten. Deze kosten zijn afhankelijk van de grootte en ligging van het project.”

Budget Groenprojecten staat garant voor:
– Topkwaliteit machines.
– Representatief en gemotiveerd vakbekwaam personeel.
– Transparant over de tarieven, (25 euro ex BTW per uur incl. kleine machines), geen voorrijkosten!
– Snelle reactie op een opdracht en het altijd correct nakomen van de afspraken.
– Altijd garantie op de gedane werkzaamheden en het geleverd materiaal.
– Gespecialiseerd in tuinonderhoud. Strakke hagen en mooie ruimtelijke tuinen.
– Eerlijk advies. “Wij denken met u mee. Uw probleem is onze uitdaging!”
– Bij Budget Groenprojecten is er altijd de mogelijkheid om zelf mee te helpen. “Ook kunnen wij u coachen en advies geven zodat u weet hoe u het de volgende keer kan doen.”

Contact
Voor vragen is Budget Groenprojecten te bereiken op het telefoonnummer 0633931204. Verder is het bedrijf te volgen op Facebook via deze pagina.

img_5134-medium

img_5078-medium  img_5107-medium  img_5140-medium

img-20161110-wa0014-medium img-20161110-wa0015-medium img-20161110-wa0016-medium img-20161110-wa0017-medium img-20161110-wa0018-medium img-20161115-wa0015-medium