sponsoravond-de-alblas-01-mediumOUD-ALBLAS – Op vrijdagavond 18 november 2016 organiseert voetbalvereniging De Alblas een sponsoravond met Leo Beenhakker en Gert Jakobs als speciale gasten. De avond is in eerste instantie gericht op sponsoren, maar ook leden en supporters zijn uitgenodigd om langs te komen.

Leo Beenhakker (oud-bondscoach en tv-analist) en Gert Jacobs (ex-prof wielrenner, ook bekend van het tv-programma Tour du Jour) gaan op ludieke wijze het verloop van hun loopbaan met het publiek delen. De avond staat onder leiding van AD-journalist Eddy van der Ley die een kant van de heren laat zien die nog niet eerder gezien is. Uiteraard is er ook ruimte om de heren zelf ‘het hemd van het lijf’ te vragen.

De inloop van de avond start om 19:15 uur gevolgd door de interviews. Na afloop is er tijd om bij te praten over de uitspraken van beide gasten. Daarnaast zijn er ook nog mooie prijzen te winnen. Uiteraard allemaal onder het genot van een hapje en een drankje.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.vvdealblas.nl/sponsoravond /. Mensen die al sponsor zijn, kunnen contact opnemen via sponsoring@vvdealblas.nl

Foto: VV De Alblas.

sponsoravond-de-alblas-01-medium