ALBLASSERDAM – Een vrouw is donderdag 10 november 2016 rond 09.15 uur gewond geraakt op het Buitenpad in Alblasserdam nadat zij over een hond viel. De vrouw was aan het hardlopen en rende een hond, die in het gras lag, voorbij. Volgens een getuige rende de hond tijdens het passeren naar de vrouw en kwam het dier voor of tussen de voeten van de hardloopster terecht. De vrouw kwam hierdoor ten val, raakte flink gewond en moest uiteindelijk naar het ziekenhuis.

“We komen graag (alsnog) in contact met de eigenaresse van de hond,” zo laat de man van de gevallen vrouw weten. “Volgens getuigen is de eigenaresse een vrouw van rond de 65 jaar oud en gaat het om een zwart met witte Border Collie. Het ongeval gebeurde op het Buitenpad, in de bocht van de bank.”

Bent u de eigenaresse van de hond of weet u wie de vrouw is? Neem dan contact op via info@alblasserdamsnieuws.nl of 0640092253.