cwpism5xgaetz-v-jpg-largeALBLASSERDAM – De politie is op zoek naar een voertuig dat betrokken is geweest bij een ongeval op de Oost-Kinderdijk in Alblasserdam. Via Twitter roept de politie maandag 7 november 2016 op om uit te kijken naar een voertuig met gele verfsporen. “We zoeken in de omgeving van Alblasserdam / Nieuw-Lekkerland een auto met schade aan de rechterzijde naar aanleiding van een ‘verlaten plaats ongeval’,” melden de agenten.

De aanrijding vond plaats op de Oost-Kinderdijk ter hoogte van het Lammetjeswiel. Een nog onbekend voertuig heeft een geparkeerde gele VW Caddy geraakt. “Op de doorgereden auto zullen zeker gele verfsporen te zien zijn,” aldus de politie.

Volgens de eigenaar heeft de aanrijding vermoedelijk in de nacht van zondag 6 op maandag 7 november 2016 plaatsgevonden.

Tips zijn welkom bij de politie via het nummer 0900-8844. Ook de doorgereden bestuurder kan zich via dit nummer bij de politie melden.

Foto: Politie_DBU

Update: op maandag 7 november, rond 11.30 uur is er opnieuw een voertuig tegen de VW Caddy gebotst. Ook deze bestuurder ging er na het ongeval vandoor.

cwpism5xgaetz-v-jpg-large