excelsior-13-6-2015-11-nienke-en-dorland-mediumALBLASSERDAM – Muziekvereniging Excelsior uit Alblasserdam geeft zaterdag 12 november 2016 het jaarlijkse najaarsconcert. Dit jaar verleent ook muziekvereniging Voorne en Putten uit Hellevoetsluis haar medewerking. Deze vereniging bestaat uit 45 blazers en slagwerkers. Voor en Putten verzorgt door het land vele concerten en beheerst verschillende stijlen. Van klassiek tot modern. Van latin tot Rock.

Het orkest heeft de bezetting van een fanfare en staat onder leiding van dirigent Dominique Capello. Op 12 november zal een gevarieerd programma worden gespeeld. Op het programma staan onder andere Laughn Charleston, Minnie the Moocher, Reet petite, Absolute ABBA, Innuendo, Sorry en Game of thrones.

Na de pauze brengt Muziekvereniging Excelsior Alblasserdam stukken als Persis, Simoraine, Klezmeron, Birds en Deep Harmony. Excelsior heeft een harmoniebezetting en staat ook onder leiding van dirigent Dominique Capello.

Via deze weg worden muziekliefhebbers uitgenodigd voor een muzikale avond waarop zowel een fanfareorkest, als een harmonieorkest te beluisteren zijn. Het concert vindt plaats in de Elthetokerk aan de Blokweerweg in Alblasserdam. Aanvang 19.30 uur; zaal open om 19.15 uur. Toegang is gratis.

Voor meer informatie: www.facebook.com/excelsioralblasserdam

excelsior-13-6-2015-11-nienke-en-dorland-medium

excelsior-13-6-2015-30-teus2-medium