IMG_5905 (Small)ALBLASSERDAM – De Verenigde Alblasserdamse Hengelaars (VAH) organiseert zaterdag 12 november 2016 een roofvisdag voor jeugd vanaf tien jaar. Er zal tijdens deze dag gevist worden vanuit een boot. Met de vrijwilligers zal de jeugd kennis gaan maken met het binden van een ‘streamer’ en het werpen met de vlieghengel. Verder is de Vereniging Nederlandse Vliegvissers uitgenodigd om langs te komen.

Aanmelden
Jeugd kan zich vanaf heden opgeven voor de Jeugd Roofvisdag bij hengelsportzaak De Snuffelhoek aan de Van Hogendorpweg in Alblasserdam.  Voorwaarden voor deelname zijn:
– lid van V.A.H
– minimaal tien jaar oud zijn
– vispas meenemen bij het inschrijven.

Gratis
De roofvisdag start zaterdag 12 november vanaf 09.30 uur vanuit het ijsclubgebouw. De verwachting is dat de deelnemers rond 15.30 uur weer naar huis gaan. Aan de deelname zijn geen kosten verbonden. Het eten den drinken wordt door de vereniging verzorgd.

IMG_5905 (Small)