landvast haven 2 (Medium)ALBLASSERDAM – Alblasserdammers krijgen woensdagavond 26 oktober 2016 een uitgelezen kans om te vertellen welke onveilige situaties zij in het Damdorp willen veranderen. Dit kan gaan over parkeeroverlast of te hard rijden, maar ook over hangplekken, inbraken of gevaarlijke kruispunten. De bijeenkomst start om 19.30 uur in Landvast aan de Haven met een welkomstwoord van de burgemeester. Vervolgens presenteert Ron van Dijk van de politie de veiligheidscijfers van Alblasserdam.

Daarna kunnen de bezoekers met elkaar in gesprek en wordt er een top3 met veiligheidsthema’s samengesteld. Voor deze top3 wordt in de komende tijd extra geld voor vrijgemaakt om die problemen aan te pakken. Ook de andere genoemde punten zal ook aandacht worden besteed  in het veiligheidsbeleid van de gemeente dat om de vier jaar wordt vastgesteld. Iedereen is van harte welkom; ook de wijkagenten van het dorp zijn aanwezig. De bijeenkomst wordt rond 21.15 uur afgesloten met een samenvatting door de burgemeester.

landvast haven 2 (Medium)