dsc00711-mediumPAPENDRECHT – De politie heeft zaterdag 22 oktober 2016 een auto klemgereden op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Eén van de inzittenden van de auto werd ter plekke aangehouden. Dit gebeurde naar aanleiding van een politieachtervolging van een crossmotor door Papendrecht. De politie vermoedt dat de aangehouden man de bewuste motor heeft bestuurd. De politie ging er in eerste instantie vanuit dat de motor gestolen was. Dat bleek uiteindelijk niet zo te zijn. 

De motorrijder wist tijdens de achtervolging te ontkomen aan de politie. Wel raakte hij tijdens de vlucht een geparkeerde auto. Niet veel later werd op de Burgemeester Keijzerweg een auto staande gehouden. De politie vermoedt dat één van de inzittende de gevluchte motorrijder is. De verdachte is inmiddels overgebracht naar het politiebureau.

Na een zoekslag in de wijk werd ook de blauwe crossmotor aangetroffen. Het voertuig blijkt niet gestolen te zijn. De bestuurder blijft wel verdachte in een andere zaak, zo laat de politie weten. Verder meldt de politie dat de motorrijder vermoedelijk zonder rijbewijs heeft gereden.

Foto’s: Sonny Lasschuit, Hakan Salioglou en Pieter Breevaart.

dsc00711-medium dsc00714-medium dsc00724-medium

cvygz4hwyaadfps cvyfrt4w8aazfxv