img_4323-mediumBLESKENSGRAAF – Een bestelbusje is vrijdagmiddag 21 oktober 2016 achterop een personenauto gebotst. Deze personenwagen tolde door de klap de berm en daarna de sloot in. Het ongeval gebeurde op de N214 ter hoogte van Wijngaarden / Bleskensgraaf. Omdat onduidelijk was hoeveel mensen er in het te water geraakte voertuig zaten, werden behalve politie en ambulance ook de brandweer (duikers) en traumahelikopter opgeroepen.

Ter plaatse bleek dat de bestuurder, en tevens enige inzittende van de auto, al uit zijn voertuig was geklommen en ongedeerd op de kant stond. De man, inwoner van de gemeente Leidschendam, werd voor de zekerheid nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Het zoontje van de man, dat in een andere auto zat en met zijn moeder meereed, kreeg voor de schrik een troostbeer.

De inzet van de traumahelikopter werd voor de landing afgezegd. De brandweer zorgde voor een schoon wegdek.

Ook de bestuurder van het bestelbusje bleek ongedeerd te zijn gebleven. De beide voertuigen zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.

img_4323-medium

img_4327-medium img_4329-medium img_4332-medium img_4336-medium img_4350-medium img_4356-medium