hert-close-up-geweiALBLASSERDAM – Op initiatief van de Stichting Woord en Daad wordt vrijdag 28 oktober 2016 een natuurpresentatie gehouden in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. Jachtopzichter en natuurfotograaf Fredrik Bunt ‘neemt’ de bezoekers ‘mee’ naar de Kroondomeinen. Bunt laat tijdens de presentatie veel natuurlijke schoonheden zien, die te vinden zijn in Kroondomein Het Loo op de Veluwe.

De presentatie begint om 19.30 uur. De entree voor volwassenen kost zes euro. Kinderen betalen vier euro voor de toegang. Per gezin bedraagt de prijs maximaal 20.00 uur. De prijs is inclusief een consumptie.

Aanmelden of meer informatie over de avond aanvragen kan via 078-6917746 en  [email protected]

Opbrengst
De opbrengst van deze avond is bestemd voor het Woord en Daad-project ‘Schoon water en sanitair in Ethiopië’. De droogte in Ethiopië is momenteel de ergste in 50 jaar. Vooral veel (school)kinderen zijn hier het slachtoffer van. Daarom heeft  Woord en Daad besloten dit project financieel te steunen. Het project bestaat uit het verbeteren of vernieuwen van waterpompen, waterputten, douches en toiletten. Verder worden er voorlichtingscampagnes gegeven op scholen en in de dorpen waar de kinderen wonen. Tot slot worden de lokale gemeenschappen actief betrokken bij de verbeteringen van de voorzieningen.

Het Loo
Kroondomein Het Loo is een landgoed op de Veluwe, in de Nederlandse provincie Gelderland. Het is het grootste landgoed van Nederland en omvat ongeveer 10.400 hectare. Het strekt zich uit ten noordwesten van het dorp Apeldoorn en valt binnen de gemeente Apeldoorn.

Foto: Peter Stam/archief.

hert-close-up-gewei

Deel dit bericht via...