Fietsers-op-de-dijk-in-Alblasserdam-bij-ondergaande-zonALBLASSERDAM – Zaterdag 22 oktober 2016 start in Alblasserdam voor de zesde keer de jaarlijkse fietstocht van FC Het Smalle Zadel. De tocht is een tour van zestig kilometer door de Alblasserwaard. De deelnemers worden naar eigen wens ingedeeld in een groep met een gemiddelde snelheid naar keus van 24 km/uur of 30 km/uur. Aanmelden kan bij Hink Bultema via het nummer 078 6918182 en e-mailadres [email protected] Vrijwillige giften zijn deze dag bestemd voor KIKA (Stichting Kinderen Kankervrij).

Op zaterdag 22 oktober staat om 9.00 uur de koffie klaar op het adres de Spil 50 in Alblasserdam. Het startschot wordt om 9.30 gegeven door Karin Overduin. Na afloop van de toertocht is er om 13.30 uur voor 25 deelnemers plaats om erwtensoep te nuttigen in de Havenkerk aan de Ieplaan in Alblasserdam. (Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.) Snerteters worden verzocht dit bij hun aanmelding aan te geven. Tijdens de snertmaaltijd vertelt Peter Overduin alles over “KIKA kinderenkankervrij”.

Fietsers-op-de-dijk-in-Alblasserdam-bij-ondergaande-zon