img_3895-mediumALBLASSERDAM – De politie heeft de 40-jarige vrouw uit Alblasserdam, die afgelopen week betrokken was bij een steekpartij in een woning aan de Waterpeper, aangehouden voor poging tot doodslag op haar dochter. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag 14 oktober 2016. De vrouw zou op 11 oktober in verwarde toestand haar 10-jarige dochter en zichzelf hebben neergestoken.

De Alblasserdamse is vrijdag voorgeleid aan de Rechter Commissaris. Besloten is om de vrouw, die nog steeds in het ziekenhuis ligt, in ieder geval nog veertien dagen vast te houden. “De vrouw wordt nader psychisch onderzocht,” aldus het OM.

De moeder en haar dochter raakten op 11 oktober 2016 gewond bij een steekpartij in een woning. Drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Beide slachtoffers werden per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een nader onderzoek ingesteld.