img_3814-mediumALBLASSERDAM- Een 40-jarige vrouw en haar 10-jarige dochter zijn dinsdag 11 oktober 2016 gewond geraakt bij een steekpartij in een woning aan de Waterpeper in Alblasserdam. Dat meldt de politie. Beiden zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het incident vond even na 09.30 uur plaats. De politie gaat er vanuit dat de moeder in verwarde toestand haar eigen kind en zichzelf heeft gestoken.

De politie, drie ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse voor eerste hulp. Het 10-jarige meisje is buiten levensgevaar, de toestand van de vrouw is nog onbekend. Een tante zorgde voor de opvang van de andere tienerdochter, die ook in de woning aanwezig was, maar ongedeerd is gebleven.

Verward
De politie is op het adres een onderzoek gestart om te bekijken wat er zich in de woning heeft afgespeeld. “De moeder was mogelijk verward en zal als haar gezondheid het toelaat worden verhoord door de politie. Er is geen reden om er vanuit te gaan dat er anderen bij het steekincident betrokken waren. De politie heeft nog niemand aangehouden en spreekt met omwonenden,” aldus een woordvoerster van de politie.

 

 

img_3799-medium img_3803-medium img_3812-medium img_3814-medium img_3845-medium

img_3871-mediumimg_3895-medium img_3916-medium