img_3669b-mediumALBLASSERDAM – Een 25-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van vrijdag 7 op zaterdag 8 oktober 2016 met zijn fiets ten val gekomen onderaan het schuin aflopende deel van de Plantageweg, ter hoogte van de kruising met de Cornelis Smitstraat in Alblasserdam. De (beschonken) Damdorper liep daarbij letsel op aan zijn gezicht en kwam met zijn voet klem te zitten tussen de spaken en een spatbord bij het voorwiel.

Met hulp van de politie lukte het om de man uit deze benarde positie te bevrijden. De twintiger is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De fietser is door de politie thuisgebracht.

Volgens omstanders kwam de man rond 02.00 uur ten val, nadat hij probeerde te remmen voor een andere weggebruiker op de kruising.

img_3669b-medium

img_3682b-medium