maasplein alblasserdamALBLASSERDAM  – Iedere woensdag organiseren Waardeburgh en Smile in het MFC Maasplein een ‘Aan Tafel’. Een gezamenlijke maaltijd voor senioren. Senioren zijn van harte welkom om ‘Aan Tafel’ te schuiven! Bij ‘Aan Tafel’ serveren de koks van Waardeburgh een complete middagmaaltijd. Er is keuze uit twee menu’s. Een menu bestaat uit drie gangen en wordt bereid in de eigen keuken van Waardeburgh zorgcentrum De Waard in Alblasserdam. De maaltijd kost € 6,50 (exclusief consumpties) en wordt gehouden van 12.00 tot 13.30 uur in het MFC Maasplein, Maasstraat 30 in Alblasserdam.

Aanmelden is noodzakelijk en kan tijdens kantooruren en tot uiterlijk 14.00 uur op de vrijdag van te voren via de receptie van zorgcentrum De Waard via telefoonnummer (078) 692 15 15. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Waardeburgh via de gratis Seniorenzorglijn (0800) 456 0 456.

Woensdag 12 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 7 oktober.
Heldere Chinese kippensoep of gebonden kervelsoep.
Stamppot boerenkool met rookworst of stoofvlees met appelcompote en patat frites.
Bosvruchtenvla of een fruitcocktail.


Woensdag 19 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 14 oktober.
Heldere groentesoep of gebonden kerriesoep.
Stamppot zuurkool met rookworst of sambalboontjes met Indisch rundvlees en aardappelpuree.
Vanillevla of een fruitcocktail.

Woensdag 26 oktober, aanmelden uiterlijk vrijdag 21 oktober.
Heldere aspergesoep of rundvleesslaatje.
Sperziebonen met een varkenslapje en gekookte aardappelen of erwtenmaaltijdsoep.
Vanillekwark of yoghurt.

Waardeburgh
Stichting Waardeburgh is een organisatie, met bijna zeshonderd medewerkers en evenveel vrijwilligers, die zich richt op de zorg en het welzijn van ouderen.

maasplein alblasserdam