simone-van-heerenALBLASSERDAM – De gemeente Alblasserdam heeft per 1 december 2016 een nieuwe Algemeen Directeur / Gemeentesecretaris: Simone van Heeren-de Keizer, 38 jaar, woont in Dordrecht. Simone werkt sinds 2011 in de gemeente Leerdam, waarvan de laatste twee jaar als Algemeen Directeur/ Gemeentesecretaris. Het college van burgemeester en wethouders Alblasserdam is blij met de benoeming van Simone en heeft er alle vertrouwen in dat zij de juiste persoon voor en verbinder is tussen bestuur, samenleving en organisatie.

Simone: “Na vijf jaar Glasstad Leerdam, waar ik nu nog met veel plezier werk, kwam deze uitdaging op mijn pad die ik graag met beide handen aanpak. Samen met inwoners en ondernemers, bestuur en de ambtelijke organisatie uitvoering geven aan een gezamenlijke samenlevingsagenda. Daar wil ik graag aan bijdragen!”

Rianne van den Berg
Simone is de opvolger van gemeentesecretaris Rianne van den Berg, die op 1 september is vertrokken naar GGD IJsselland, de gezamenlijke gezondheidsdienst voor elf gemeenten. Rianne gaat daar de functie vervullen van directeur Publieke Gezondheid. In die hoedanigheid is zij  verantwoordelijk voor zowel de GGD IJsselland als voor de Geneeskundige Hulpverlening bij ongevallen en rampen (GHOR) in IJsselland, onderdeel van de Veiligheidsregio IJsselland. Rianne van den Berg was zeven jaar, binnen twee collegeperioden, werkzaam voor de gemeente Alblasserdam.

simone-van-heeren