volleybalkamp-smash66-20160611-54-mediumALBLASSERDAM  – Het eind van het jubileumjaar van de Alblasserdamse volleybalvereniging Smash ’66 wordt afgesloten met een spetterend feest voor leden en oud-leden van de vereniging. De feestcommissie is nog op zoek naar oud-leden van de club om de feestvreugde op 5 november 2016 te verhogen.

De vijftig jaar oude vereniging heeft een reeks imposante activiteiten georganiseerd. “Een blacklight-tournooi, waarbij het pikkedonker was in de sporthal en de bal alleen zichtbaar was door speciaal licht, een zwembadtoernooi, een ontzettend gezellig verenigingskamp en bossaball op het Havenfestival,” somt Harry Kemp, lid van de feestcommissie, moeiteloos op. Samen met een groep van tien leden van de club, vormt hij de stuwende motor achter al deze activiteiten. Het doel is tevens de vereniging te versterken met nieuwe leden, want die kan Smash nog prima gebruiken.

Feestavond
De volgende activiteit die op stapel staat, is tevens het slot van het jubileumjaar: de feestavond in Landvast. “We willen daar een gezellige, reünie-achtige avond van maken met live-muziek en ruimte voor een goed gesprek. En om die reünie te laten slagen, zijn we op zoek naar alle oud-leden van Smash,” geeft Harry aan. “Uiteraard is er wel een bestand met namen van oud-leden, maar de adressen zijn zwaar verouderd. We zoeken dus mensen die ooit lid zijn geweest van de vereniging en die zin hebben om een gezellige, ouderwetse feestavond van Smash bij te wonen.” Dat Smash prima feestjes wist te organiseren, laat Harry zien aan de hand van wat foto’s. “Die sfeer van toen proberen we weer te creëren, met vooraf de mogelijkheid om deel te nemen aan het buffet.”

Harry roept dan ook leden en oud-leden op om de boodschap door te geven. Oud-leden kunnen (eventueel met partner) zich aanmelden via het e-mailadres: smash66jubileum50@smash66.nl . Voor het buffet wordt een kleine bijdrage van 15 euro gevraagd en begint om 18:30 uur. De feestavond begint om 20:00 uur in cultureel centrum Landvast, Haven 4 in Alblasserdam.

volleybalkamp-smash66-20160611-54-medium