img_2915-mediumNIEUW-LEKKERLAND – Op het Kleyburgplein in Nieuw-Lekkerland is het deze week dubbel feest. Donderdag 29 september werd gevierd dat Jan-Kees van Vliet van Van Vliet’s Weidewinkel vijftig jaar is geworden. Klanten kregen donderdag gratis een potje mosterd mee, want de Lekkerlandse ondernemer, die dit jaar 27 jaar een eigen onderneming runt, weet nu immers waar Abraham de mosterd haalt.

Vrijdag 30 september wordt gevierd dat het vernieuwde winkelcentrum op het Kleyburgplein één jaar oud is. Het publiek kan, net als vorig jaar, weer een eigen bord meenemen en tussen 17.00 en 19.00 uur komen eten. Dit jaar wordt daar, in tegenstelling tot vorig jaar, een kleine vergoeding voor gevraagd.

img_2915-medium img_2919-medium img_2930-medium img_2933-medium

Kleyburgplein Nieuw-Lekkerland kleyburgwinkelplein