Voorlezen wethouder kraijoALBLASSERDAM – Tegen de plannen voor de nieuwe sporthal op het terrein van korfbalclub CKC Kinderdijk in Alblasserdam en de bouw van een supermarkt + appartementen op het Bochanenterrein is beroep ingesteld bij de Raad van State. Dat meldde wethouder Arjan Kraijo (foto) dinsdagavond tijdens de commissievergadering in het gemeentehuis. “Dat zal waarschijnlijk het één en ander betekenen voor beide projecten,” vertelde Kraijo aan de gemeenteraadscommisssieleden.

Wat de effecten precies zullen zijn en of de beroepen vertragingen tot gevolg hebben, is volgens Kraijo nog niet duidelijk. “We hebben alleen nog gehoord dat er tegen beide projecten een beroep is ingesteld. De details horen we binnenkort.”

De Raad van State (RvS) is in Nederland een adviesorgaan van de regering en de hoogste bestuursrechter van het land.

Zodra er meer informatie is, volgt een nieuw artikel met de laatste updates.

Voorlezen wethouder kraijo

Wethouder Arjan Kraijo. Foto: Gemeente Alblasserdam.