politieNIEUW-LEKKERLAND – Een 69-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland is maandag 5 september 2016 tussen 14.30 en 15.00 uur tegen minstens drie auto’s gebotst. Twee geparkeerde auto’s en een rijdende auto raakten beschadigd. De aanrijdingen vonden onder meer plaats op de Planetenlaan (ter hoogte van de vrachtwagenparkeerplaats) en in de Adriaan Heynisstraat in Nieuw-Lekkerland. De Lekkerlandse verklaarde bij de politie zich niets van de aanrijdingen te kunnen herinneren.

De politie gaat er vanuit dat de vrouw tijdens het rijden onwel is geraakt. De zestiger wordt daarom medisch onderzocht.

De politie sluit niet uit dat de vrouw tegen nog meer auto’s is gebotst. Wie vermoedt schade te hebben opgelopen door het bovengenoemde voorval, wordt verzocht zich te melden bij de politie via het nummer 0900-8844.

politie