img_0268-mediumNIEUW-LEKKERLAND – Een 66-jarige fietsster uit Nieuw-Lekkerland is vrijdag 9 september 2016 in haar woonplaats gewond geraakt, nadat zij werd aangereden door auto. Deze auto werd bestuurd door een 79-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland. Het ongeval gebeurde op de kruising Purperreiger / Planetenlaan. De automobiliste wilde de Planetenlaan op rijden. Nadat zij fietsers van links had voor laten gaan, zag zij de fietsster van rechts over het hoofd. Er volgde een aanrijding.

De gevallen fietsster klaagde over pijn aan haar ribben, hoofd en knieën. Een ambulance kwam ter plaatse om de vrouw na te kijken. De Nieuw-Lekkerlandse is per ambulance naar het huisarts gebracht voor verdere controle.

De elektrische fiets, die beschadigd is geraakt, is door de politie thuisgebracht.

img_0257-medium

img_0268-medium