politieNIEUW-LEKKERLAND – De politie is op zoek naar getuigen van een (mogelijke) aanrijding in Nieuw-Lekkerland. Een vrouw fietste vrijdag 2 september 2016 met haar dochter op de Venuslaan en wilde de Planetenlaan op fietsen. Zij zag dat er vanuit de richting van de vrachtwagenparkeerplaats een voertuig kwam aanrijden. De vrouw en haar dochter stopten op de kruising.

“Zij zag dat het voertuig de Venuslaan inreed. Zij zag dat het voertuig de bocht te krap nam. Zij weet niet of de auto haar geraakt heeft. Mogelijk is ze geschampt, waardoor ze haar evenwicht heeft verloren,” zo laat de politie weten. De vrouw kwam tegen haar dochter aan, die hierdoor ten val kwam. De dochter liep schaafwonden op.

“Het voertuig is niet gestopt. De vrouw weet niet of de bestuurder, die mogelijk in een oud model Volvo reed, heeft gemerkt dat er iemand ten val kwam,” stelt de politie.

Mensen die meer informatie hebben over het voorval, worden verzocht om contact op te nemen met de politie via het nummer 0900-8844.

politie