DSC00407 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Morgen, zaterdag 3 september 2016, wordt in Nieuw-Lekkerland een volleybaltoernooi gehouden. De opbrengst van het toernooi gaat naar de stichting Actie voor Nicaragua. De speellocatie is dit jaar anders dan voorgaande jaren. Het toernooi wordt ditmaal gehouden achter de Hervormde Kerk, bovenaan de Veerweg. Het is mogelijk om als team (minimaal zes personen) en als individu mee te spelen. Het individu wordt dan in een team ingedeeld.

Opgeven
“Meedoen is belangrijker dan winnen. Gezelligheid zal de boventoon voeren,” belooft de organisatie.  Het toernooi duurt van 14:30 tot 20:00 uur. Opgeven kan via info@actievoornicaragua.nl of via 06-13777402.

Saté en hamburgers
Ook niet-spelers zijn welkom om bijvoorbeeld een broodje hamburger of verse saté te komen eten. Verder zijn de traditionele Nica-slippers, cadeautjes en rollen snoep weer te koop.

De stichting
De Stichting ‘Actie voor Nicaragua’ zet zich in voor het zendings- en ontwikkelingswerk in Nicaragua. Arme medemensen helpen in Nicaragua. Mensen ondersteunen, die zelf geen gelegenheid hebben om een goede woonruimte te bouwen, maar ook door tieners de gelegenheid te bieden een goede opleiding te volgen, waarmee zij een waardige toekomst op kunnen bouwen. Nicaragua is het armste land van Midden-Amerika en behoort tot de armste landen van de wereld.

Doel
De stichting heeft als doel:
• Kansen (of randvoorwaarden) bieden in achterstandswijken in de vorm van opleidingen en werkbegeleiding.
• Ondersteuning van evangelisatie.
• Inzetten van vrijwilligers in Nicaragua.
• Het realiseren van bouwprojecten (werkgroep Actie voor Nicaragua voorziet in deze behoefte)
• Het verminderen van schrijnende situaties van tieners die te maken hebben met incest, geen privacy, respectloze behandeling, etc.

Steunen
Dit alles wordt gerealiseerd door middel van acties en sponsoring. Elke euro die dat opbrengt wordt voor de volle 100% in Nicaragua besteed. Wilt u het project in Nicaragua steunen? U kunt uw gift storten op IBAN nummer NL40RABO0175208204 Rabobank Nieuw-Lekkerland t.n.v. Stichting Actie voor Nicaragua. (de stichting heeft de ANBI stutus, dus is de gift aftrekbaar voor de belasting.

Meer informatie over stichting is te vinden op www.actievoornicaragua.nl en www.rahab-nicaragua.org

DSC00407 (Medium)

P1030651-800x600 (Medium) Volleybal toernooi 3 september 2016