Reformatorische Oratoriumvereniging Cantate DominoOUD-ALBLAS – Reformatorische Oratoriumvereniging Cantate Domino organiseert vrijdag 2 september 2016 van 16.00 tot 21.00 uur een fair voor jong en oud. De markt wordt gehouden aan het Oosteinde 22 / 23 in Oud-Alblas. Iedereen is van harte welkom. Er zijn onder meer kramen met woonaccessoires, cadeautjes, brocante, cakemixen, losse thee, oud servies, bloemen, sjaals, omslagdoeken, snoep, fruit en banket.

Verder is het mogelijk een rondvaart te maken over de Alblas en een ritje te maken op een pony.

Wie geen zin heeft om te koken, kan op de fair ook terecht voor eten. Er zijn hamburgers en er is patat.

De opbrengst is bestemd voor een concert op 28 januari 2017, waar Cantate Domino het Paulus van Mendelssohn zal uitvoeren.

Foto: Pieter Dijksman.

Reformatorische Oratoriumvereniging Cantate Domino