2. Foto Jacques Brunt bij maquette Tabernakel (Medium)ALBLASSERDAM – ‘Volgelingen van Jezus’ en Jacques Brunt starten in september een nieuw en uniek initiatief in Alblasserdam. Evangelist en Bijbelleraar Jacques Brunt, die zelf in Alblasserdam woont, zal aan de hand van een maquette inspirerende en actuele studies geven over de Tabernakel. In 7 avonden wordt het thema ‘Christus in de Tabernakel’ uitgewerkt. Middels videobeelden zullen de details van de maquette tijdens de avonden op een groot scherm worden getoond. Op deze manier zijn de studies ook voor een groot publiek goed te volgen.

‘Volgelingen van Jezus’ is een jonge beweging die inspireert en motiveert om Jezus te volgen. Dit doen ze o.a. door deze Bijbelstudieavonden te organiseren. Doel en verlangen hiervan is om christenen toe te rusten om Jezus in de praktijk van het leven te volgen. Daarnaast zijn ze actief met evangelisatiewerk om anderen te bereiken en uit te nodigen om Jezus ook te gaan volgen.

Het unieke van de Bijbelstudie bijeenkomsten is dat jongeren en ouderen uit zowel evangelische als reformatorische kring elkaar ontmoeten rondom een open Bijbel. Naast het onderwijs heeft aanbidding door muziek een belangrijke plaats tijdens de avonden en is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Maandag 5 september staat de eerste Bijbelstudieavond gepland. De aanvang is 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal geopend en is er inloop met koffie en thee. De avonden worden gehouden in de Havenkerk aan de Ieplaan 9 in Alblasserdam. Jongeren als ouderen zijn van harte welkom. Aanmelding vooraf is niet nodig, de toegang is gratis, en er is een collecte t.b.v. de onkosten.

Voor meer informatie kunt u de volgende websites raadplegen: www.volgelingenvanjezus.nl of www.jacquesbrunt.nl. Ook kunt u contact opnemen met Wim de Groen via info@volgelingenvanjezus.nl of 06 – 33333022.

2. Foto Jacques Brunt bij maquette Tabernakel (Medium)