IMG_7984 (Medium)ALBLASSERDAM – Zondag 28 augustus is het bushokje langs de Van Hogendorpweg in Alblasserdam, ter hoogte van Park Huis te Kinderdijk nóg verder gesloopt. Een week geleden werden alle ruiten al vernield. Zondag werd ook de reclamebak met stenen onderhanden genomen. De bak werd aan beide zijden volledig kapot gemaakt. In juli werden de ruiten van de abri en de reclamebak ook al kapot gegooid. Van de daders ontbreekt nog steeds elk spoor.

Vuilnisbak
Ook bij McDonald’s aan de Kelvinring in Alblasserdam vonden afgelopen weekeinde wederom vernielingen plaats. Net als eind juli, werd er een vuilnisbak langs de weg kapot gemaakt. Inmiddels zijn er drie vuilnisbakken gesloopt. De schade bedraagt zo’n 3.000 euro. Franchisenemer Dick Bovekerk laat weten dat de bakken voorlopig niet vernieuwd worden. “We ruimen het liever in de ochtend op, dan dat we ieder weekend duizend euro schade hebben,” stelt Bovekerk.

Tips
Iedereen die meer informatie heeft over de vernielingen in het dorp, wordt verzocht dit te delen met de politie via het nummer 0900-8844. Bij heterdaad mag direct 112 gebeld worden.

IMG_7984 (Medium)

IMG_7986 (Medium) IMG_7989 (Medium) IMG_7993 (Medium) IMG_7999 (Medium) IMG_8001 (Medium)

IMG_2060