politieOUD-ALBLAS – Op het Oosteinde in Oud-Alblas zijn vrijdagochtend 26 augustus 2016 een fietser en een auto met elkaar in botsing gekomen. Op de fiets zat een 19-jarige man uit Oud-Alblas. Na de aanrijding ging de automobilist er vandoor. De tiener liep onder meer een gekneusde voet en pijnlijke heup op. Voor de heup is de jongeman doorgestuurd naar het ziekenhuis om foto’s te laten maken. De Oud-Alblasser komt graag in contact met de automobilist en eventuele getuigen.

Het ongeval gebeurde rond 05.15 / 05.30 uur. De fietser weet alleen nog dat het om een donkere auto ging.

Wie meer informatie heeft, wordt verzocht deze informatie te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Ook de bestuurder van de auto wordt verzocht zich binnen 24 uur bij de politie te melden.

Oosteinde oud-alblas