wasko 2Advertorial
ALBLASSERDAM – Zou het niet fijn zijn als het elke dag een beetje vakantie kon zijn? Dat kan bij Wasko Kinderopvang. Bij Wasko zijn ontspanning, spel en plezier de sleutelwoorden voor de buitenschoolse opvang. Wasko heeft meerdere ‘vakantie-resorts’ in Alblasserdam. Kinderen kunnen na schooltijd kiezen voor een algemeen vakantiegevoel, een sportieve of een avontuurlijke vakantiebeleving.

Een clubvakantie vol sportieve afwisseling
Na inspanning komt ontspanning. Wasko heeft speciaal voor actieve ‘vakantiegangers’ Sport BSO Het Startblok geselecteerd. Zo is er een ruime keuze uit verschillende sport- en spelactiviteiten zoals tennis, boogschieten, levend air hockey of levend stratego. Daarna kunnen kinderen altijd ontspannen met een boekje of een knutselactiviteit. “Pedagogisch medewerkers met een sport-achtergrond dragen hun steentje bij aan ons animatieprogramma”, aldus Gonneke Hak, team leidster. “Zelf houden ze ook wel van een potje apenkooien!”

Bij de Sport BSO komen sport en plezier samen. Sport verbroedert en Wasko geeft de nieuwe sportgeneratie mee waar het om gaat. “Winnen is leuk, verliezen hoort daarbij, belangrijk is het geluksmoment bij een eerste doelpunt of radslag. Daar draait het bij ons om”, zegt de goedlachse Hak.

Actieve ‘natuurvakantie’
Wasko roept alle stoere jongens en meiden op die van natuur en avontuur houden zich te verzamelen voor een actieve tijd na een inspannende schooldag en tijdens vakanties. In bomen klimmen, vlotten bouwen, insecten zoeken. De hele middag buiten. Samen op ‘survival’ in recreatiegebied Het Lammetjeswiel.

“Als mijn kinderen over mijn jeugd vragen, vertel ik hen over in bomen klimmen, hutten bouwen, zelf parfumwater maken van rozenblaadjes”, vertelt Antoinette Smit, team leidster. Kinderen van nu ontdekken de wereld steeds vaker virtueel: via televisie, games, tablets en smartphones. “Ons animatieteam is niet bang om vies te worden en neemt kinderen mee op ontdekkingsreis door seizoenen en weertypes.”

Wasko’s Sport BSO Het Startblok is gevestigd in Sportcentrum Blokweer. De Natuur BSO is gehuisvest in het clubgebouw van Scouting Alblasserdam. Alle kinderen vanaf groep 5 die zelfstandig naar de BSO kunnen komen zijn van harte welkom. Een combinatie van verschillende vakantie-avonturen is ook mogelijk. Het Startblok heeft ook een reguliere BSO groep voor kinderen uit groep 1 tot en met 4. Zij mogen natuurlijk meegenieten van de mogelijkheden die Sportcentrum Blokweer biedt.

Als kinderen het naar hun zin hebben, hebben ouders ook een fijn gevoel. Wil je ook dat vakantiegevoel langer vasthouden? Surf dan naar www.wasko.nl voor de sportiefste, avontuurlijkste, zorgzaamste kinderopvanglocatie in Alblasserdam voor de leeftijd van 0 tot 13 jaar.

20160726_131205 (Medium) Logo_Wasko_kleur (Medium) natuurvisjesvangen (Medium) RH2A1533 (Medium) twister (Medium) wasko 2