20160822 Bezoek aan Salomé (Medium)ALBLASSERDAM  – Burgemeester Jaap Paans en wethouder Arjan Kraijo (dienstverlening) hebben op 22 augustus 2016 een bezoek gebracht aan de 20.000e inwoner van Albalsserdam: de op 4 augustus geboren Salomé Bos. De collegeleden overhandigden maandag een taart en een voorleesboek. De trotse ouders van Salomé hebben haar op 4 augustus in de gemeente Alblasserdam ingeschreven. Salomé is het zusje van Maaike Caroline.

Mijlpaal
Burgemeester Paans is trots op deze Alblasserdamse mijlpaal. “We zien dat door de oplevering van de nieuwbouwwijken Alblasserwerf, Waterhoven en Hof en Singel ook het aantal inwoners gestaag toeneemt. We zaten al een tijdje tegen de 20.000 inwoners aan. Nu is het moment eindelijk daar.”

Geschiedenis
Voor de beide collegeleden reden om een kraambezoek te brengen aan de trotse ouders en hen te feliciteren met de pasgeborene en met het feit dat Salomé meteen geschiedenis in Alblasserdam heeft geschreven. De ouders vonden het erg leuk dat de burgemeester en de wethouder hen bezochten.

Grotere gemeenteraad
Wethouder Kraijo: “Voor de gemeente betekent deze mijlpaal dat er bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 twee gemeenteraadsleden bij komen. De gemeenteraad bestaat dan uit 19 raadsleden.”

20160822 Bezoek aan Salomé (Medium)

Burgemeester en wethouder met Salome (Medium)