CqYinN1WgAAlOmF.jpg large (Medium)ALBLASSERDAM – Een personenauto is zondag 21 augustus 2016 uit de bocht gevlogen op de oprit naar de A15 bij Alblasserdam, richting Gorinchem. De auto gleed weg, botste tegen de vangrail en kwam 180 graden gedraaid tot stilstand. De inzittenden bleven ongedeerd. Wel ontstond er schade aan de auto en aan de vangrail. Het is de achtste keer deze maand dat er een personenauto wegglijdt op de oprit en tegen de vangrail botst.

Na de ongevallen van begin augustus werd het wegdek ruwer gemaakt, omdat dit glad bleek te zijn. Het lijkt er op dat deze maatregel niet voldoende is.

In de afgelopen paar jaar zijn al tientallen voertuigen op de oprit van de weg geraakt. De ongevallen gebeurden nagenoeg allemaal tijdens of net na een regenbui.

Foto: Frank Kwakernaak.

CqYinN1WgAAlOmF.jpg large (Medium)

20160821_143248 (Medium) 20160821_143300(0) (Medium)