IMG_7553 (Medium)ALBLASSERDAM – In de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus 2016 is het bushokje langs de Van Hogendorpweg, ter hoogte van Park huis te Kinderdijk in Alblasserdam, vernield. Twee ruiten werden gesloopt. Een dag eerder werd van dezelfde abri ook al een ruit kapot gemaakt. En een maand geleden werd het hokje ook al door vandalen onder handen genomen. Toen bleef geen ruit heel.

Barriers
Verder zijn dit weekend een aantal rood-wit-blokken langs De Haven in Alblasserdam kapot getrapt. De barriers, gevuld met water, werden omver getrapt en scheurden kapot. De blokken staan er vanwege het hoogteverschil tussen het fietspad en de dijk. Uit veiligheidsoverwegingen wordt er binnenkort op de plaats van de barriers een hek geplaatst tussen het fietspad en het talud langs de Alblasserwerf. Tot die tijd blijven de rood/witte barriers staan. De barriers zijn zondag door voorbijgangers weer goed gezet.

Reclameborden
Tot slot zijn er in de afgelopen week reclameborden vernield. Dit gebeurde onder meer langs de Van Hogendorpweg en de Blokweerweg. De reclameborden werden uit de houders aan de lantaarnpaal gehaald en (onder meer) in de sloot bij het Park Huis te Kinderdijk gegooid. Ook de vuilniszakken uit de ‘hondenpoepbakken’ werden in de sloot gegooid.

Tips
Mensen die meer informatie hebben over de vernielingen, worden verzocht om deze info door te geven aan de politie via het nummer 0900-8844. Wie iemand op heterdaad betrapt op het plegen van vernielingen, mag direct 112 bellen.

IMG_7553 (Medium)

IMG_7531 (Medium) IMG_7540 (Medium) IMG_7573 (Medium) IMG_7579 (Medium) IMG_7583 (Medium) 20160821_092422 (Medium) 20160821_092513 (Medium)