IMG_7420 (Medium)ALBLASSERDAM – Bij de Haven in Alblasserdam is vrijdagmiddag 19 augustus 2016 ruzie ontstaan. Daarbij zijn volgens de politie enkele klappen gevallen. Een tiener zou geslagen zijn en een 15-jarig meisje werd geduwd, waardoor haar telefoon kapot viel. “De aanleiding is nog onduidelijk. We zoeken uit wat er precies is gebeurd,” aldus een woordvoerster van de politie.

Er is volgens de zegsvrouw niemand gewond geraakt en ook is er niemand aangehouden.

Voor het incident kwamen twee politie-eenheden met spoed ter plaatse. Er werd met een aantal jongeren gesproken en er werden gegevens genoteerd.

Er is sinds een aantal weken ruzie tussen groepen jongeren in Alblasserdam. In de afgelopen weken ontaardde dit meerdere keren in vecht -en scheldpartijen. De politie probeert tussen de groepen te bemiddelen.

 

IMG_7420 (Medium)