ALBLASSERDAM – Een gezin uit Alblasserdam heeft deze week gratis een centrale verwarming gekregen. Het gezin had al jaren geen warm water en verwarming in hun woning. Ziekte, het verlies van een baan en hard oplopende schulden waren hier de oorzaak van. Dankzij de inzet van Stichting Anders, kan het gezin de komende winter weer genieten van een warme woning. Dat meldt de Stichting Anders in een persbericht.

Nieuwe ketel
Anders meldt: “Van Dam Verwarming is partner van Anders en wilde graag meewerken aan een oplossing. Ze gingen langs bij het gezin, onderzochten de mogelijkheden en benaderden hun leverancier van CV ketels. Die werd enthousiast over de mogelijkheid om dit gezin te ondersteunen. Uiteindelijk werd besloten om een nieuwe, hele zuinige CV-ketel te schenken.”

Winter-proof
Inmiddels wordt er in de woning hard gewerkt aan het installeren van de ketel en het trekken van de leidingen. “Binnenkort zal het gezin weer van een verwarming kunnen genieten. We hopen natuurlijk voor nu nog op mooie zomerdagen, maar wat de CV ketel betreft: kom maar op met die winter!,” aldus Stichting Anders.