IMG-20160805-WA0033 (Medium)ALBLASSERDAM – Een jonge jongen heeft vrijdag 5 augustus 2016 de auto van zijn vader het water in gereden op het terrein bij bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. Het ventje mocht de auto van zijn vader starten. Het voertuig bleek echter nog in een versnelling te staan en reed daardoor rechtdoor de sloot in. De jongen bleef ongedeerd. Een omstander wilde helpen om de auto weer op de kant te trekken. Tijdens deze reddingsactie brak een kabel, waardoor de auto nog verder in de sloot zakte.

Niet veel later bood iemand met een bedrijfsbusje hulp. Het lukte om de auto op de kant te trekken. Dit ging echter met zo’n vaart, dat de auto tegen het busje botste en er schade aan beide voertuigen ontstond.

Toen de eigenaar van de te water geraakte auto zijn wagen wilde starten, bleek dat er water onder de motorkap was gekomen en dat de auto niet meer kon rijden.

IMG-20160805-WA0033 (Medium)

IMG-20160805-WA0034 (Medium)