Boekhandel de Krekel v.o.f.ALBLASSERDAM – Boekhandel De Krekel in het Makado sluit na 23 jaar haar deuren. “De Rabobank zei helaas ‘nee’ en dus moeten wij na 23 jaar onze deuren noodgedwongen sluiten. Geen redding meer,” zo laat het bedrijf, dat gerund wordt door Wilma en Jeanet Stehouwer, op Twitter weten. De ondernemers schrijven het ‘heel verdrietig’ te vinden. “Helaas, we hebben lang geknokt maar het gaat niet meer. Hopelijk helpt Alblasserdam ons door de winkel zoveel mogelijk leeg te kopen,” aldus De Krekel.

De zussen Wilma en Jeanet schrijven op Facebook: “Wij bedanken iedereen voor de jarenlange steun en wellicht komen wij u in de toekomst elders tegen. De webwinkel blijft voorlopig open dus u kunt altijd uw boeken en kantoorartikelen blijven bestellen via de webwinkel www.dekrekel.com. Natuurlijk gaan we uitverkopen. We blijven ook zolang mogelijk boeken voor u bestellen, maar die vallen dan natuurlijk niet onder de uitverkoop.”

De zaak in winkelcentrum Makado in Alblasserdam sluit waarschijnlijk 1 september of uiterlijk 1 oktober definitief haar deuren.

Boekhandel-de-Krekel-v.o.f. (Medium)