ouderen (2)ALBLASSERDAM – De Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA)organiseert dinsdag 9 augustus 2016 van 14.00 tot 16.00 uur een themamiddag ‘senioren en verkeer’ in Landvast.  De vraag ‘Hoe red je jezelf in het verkeer?’ staat deze middag centraal. Tachtig personen hebben zich inmiddels aangemeld. “Met het ouder worden valt het soms niet mee om alle veranderingen in de samenleving bij te benen. Zo ook in het verkeer. Er zijn nieuwe verkeersregels, verkeersborden en vervoersmiddelen. Het wordt bovendien steeds drukker op de weg. De onzekerheid kan daardoor toenemen,” motiveert de SWA.

Quiz
Tijdens de themamiddag is er onder meer een quiz, waarbij prijzen te winnen zijn. In de pauze en na afloop is er gelegenheid vragen te stellen aan de wijkagenten.

Samenwerking
De themamiddag vindt plaats in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, de beide ouderenbonden PCOB en SSAA en de seniorenraad Alblasserdam.

Opgeven
Opgeven voor deelname kan nog steeds via tel. 078-2021220 of per email : info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl .Er zijn geen kosten aan verbonden en ook niet-senioren zijn welkom.

ouderen (2)