VMD-PatrickJortKINDERDIJK – Binnenkort starten de opnames voor een film over voetbalvereniging De Zwerver uit Kinderdijk. Het wordt een film over clubliefde, vrijwilligers en de unieke ligging van ‘De Schans’ in Kinderdijk. Alle facetten van het verenigingsleven van de club komen aan bod. Van het trekken van de lijnen van het hoofdveld tot aan de wedstrijden van onze jongste pupillen.

Het initiatief van het project komt van Patrick Visser, speler van het 3e elftal en eigenaar van Visser Media & Design;   een bedrijf uit Alblasserdam dat zich voornamelijk richt op mediaproducties voor de zakelijke markt.

Enthousiast
Patrick vertelt: “Samen met mijn collega Jort van Meerkerk loop ik al een tijdje rond met het idee om een film te maken over onze bijzondere vereniging. Toen wij in het najaar van 2015 met een drone luchtopnames maakten van De Schans werd dat idee nog concreter. We besloten het bestuur onze plannen kenbaar te maken en zij reageerden direct heel enthousiast. Dit project is voor ons tevens het startsein om ons nadrukkelijker als sponsor aan de club te verbinden.”

Première
De opnames zullen plaatsvinden op verschillende momenten in 2016. De bedoeling is om de film voor het eerst te vertonen op een officiële première op de Schans in Kinderdijk. Zodra er een datum is voor deze bijzondere gelegenheid zal deze gecommuniceerd worden via de verschillende kanalen van de club.

Vragen
Bij eventuele vragen over de film en/of over de opnames kan contact worden opgenomen met Pieter van Drongelen (Bestuur v.v. De Zwerver) via pvandrongelen@solcon.nl of Patrick Visser via info@vissermediadesign.nl.

VMD-PatrickJort