McDonalds2016©ceesvdwal_4 (Medium)Dit betreft een advertorial.
ALBLASSERDAM – Vanaf 1 augustus 2016 verruimt McDonald’s Alblasserdam de openingstijden in de ochtenduren. Gasten kunnen dan vanaf 7.00 uur terecht om te genieten van een gevarieerd ontbijtassortiment.

Met de ruimere openingstijden speelt McDonald’s in op behoeften van gasten. ‘In Nederland gaan steeds meer mensen buiten de deur ontbijten. Dat merken wij ook. Zij doen dat bij voorkeur vóór werktijd. Door ontbijt te serveren vanaf 7.00 uur biedt ons restaurant extra flexibiliteit aan iedereen die lekker en gevarieerd wil ontbijten’, zegt Dick Bovekerk, franchisenemer van McDonald’s Alblasserdam. ‘Vanaf 1 augustus verandert ook ons ontbijtassortiment geleidelijk. We zullen meer eierproducten aanbieden en kunnen gasten voor een yoghurtje met muesli kiezen.’

Overigens gaan alle McDonald’s restaurants mét McDrive – voor zover zij dit nog niet waren – per 1 augustus over op de nieuwe openingstijden.

Foto: Cees van der Wal.

McDonalds2016©ceesvdwal_4 (Medium)