IMG_2060ALBLASSERDAM – Vandalen hebben in de nacht van vrijdag 29 op zaterdag 30 juli 2016 twee vuilnisbakken van de McDonald’s langs de Kelvinring in Alblasserdam vernield. “We hebben een schadepost van duizend euro per bak,” vertelt franchisenemer Dick Bovekerk van McDonald’s.

Camerabeelden
Bovekerk zegt de laatste tijd vaker geconfronteerd te zijn met wangedrag. “Er is geprobeerd afvalbakken in brand te steken en een paar vandalen hebben diverse tafels op hun kant gezet. De camerabeelden hiervan gaan we overdragen aan de politie. We gaan er, samen met de politie, alles aan doen om de daders te achterhalen.”

Tips
Wie meer informatie heeft over de vernielingen, wordt verzocht dit te melden bij de politie via het nummer 0900-8844. Wie personen op heterdaad betrapt op het plegen van vernielingen, mag direct 112 bellen.

 

IMG_2060

IMG_2059