CoZF3dQWEAAM0XqALBLASSERDAM / DORDRECHT – Een 19-jarige man uit Alblasserdam is woensdag 27 juli 2016 gewond geraakt in het Weizigtpark in Dordrecht. In het park was aan het begin van de avond een bekende overlastpleger die een groepje sportende jongeren aansprak. Volgens de politie was de man duidelijk uit op ruzie. Een woordvoerder vertelt: “Op een moment trok hij een mes en bedreigde hiermee een 16-jarige meisje uit Dordrecht. Ook riep hij doodsbedreigingen in haar richting.”

De zegsman vervolgt: “De andere jongelui schoten het meisje te hulp, waarbij geprobeerd werd om het mes van de verdachte af te pakken. Fietsen werden daarbij gebruikt als afweermiddel. Hierbij raakte een 19-jarige jongen uit Alblasserdam gewond bij z’n oor en een 16-jarige gewond aan zijn pink. De banden van de fiets van een 13-jarige meisje uit Dordrecht werden lek gestoken door de verdachte. Gealarmeerde agenten hielden de man op heterdaad aan. De beide slachtoffers raakten licht gewond en werden door ambulancepersoneel verzorgd.”

Foto: Politie.

CoZF3dQWEAAM0Xq