Meester WillemALBLASSERDAM – De acties voor de lening van Meester Willem van basisschool Het Palet in Alblasserdam zijn afgelopen. In de afgelopen twee maanden werden er allerlei acties gehouden. Dit heeft in het totaal 5.000 euro opgeleverd. Inmiddels is het wurgkrediet van Meester Willem omgezet naar een passender product, met een lagere rente. In combinatie met de 5000 euro die is opgehaald, gaat het Willem en zijn vrouw Rita, als alles goed gaat, lukken om binnen tien jaar van de openstaande schuld af te komen.

Hiermee is de molensteen van hun nek en kunnen ze weer positief naar de toekomst kijken. Heel fijn vinden Willem en Rita het, dat de andere gedupeerden (ondertussen zo ’n 400!) die zich gemeld hebben, ook geholpen worden. De opening bij Interbank hiervoor, is gekomen nadat zij het aandurfden hun hele verhaal bij het tv-programma KASSA te vertellen.