bibliotheek alblasserdam.jpgALBLASSERDAM – Van 26 tot en met 29 juli 2016 vinden in de Alblasserdamse Bibliotheek aan de Ieplaan de Dummie de Mummie dagen plaats. Tijdens deze dagen zijn er, speciaal voor kinderen van acht tot twaalf jaar, creatieve en uitdagende activiteiten rondom de razend populaire boekenserie van Tosca Menten over Goos Guts en zijn vriendje Dummie de Mummie. De toegang is gratis.

Tijdens de Dummie de Mummie dagen is er een uitgebreid activiteitenprogramma. Kinderen kunnen meedoen met een speurtocht, een extra groot kwartetspel en lastige hiërogliefenwoordzoekers. Wie liever creatief bezig is, kan een mooie kleurplaat of een eigen Dummie de Mummie poppetje maken. Voor de echte fans die er dan nog steeds geen genoeg van hebben, zijn er de boeken en verfilmingen op DVD. Voor alle deelnemers staat er iets te drinken en iets lekkers klaar. Ook zijn er mooie prijsjes te winnen. De winnaars worden aan het eind van de Dummie de Mummie dagen bekend gemaakt.

De Dummie de Mummie dagen vinden plaats tijdens de normale openingstijden van de bibliotheek. Aanmelden is niet nodig.

bibliotheek alblasserdam.jpg