20160704_154007 (Medium)ALBLASSERDAM – De kinderen van alle buitenschoolse opvanglocaties van Wasko in Alblasserdam hebben afgelopen jaar geld opgehaald voor dierenambulance De Kattenmand. In het totaal werd er 988,40 euro verdiend met verkoopacties en sponsorlopen. Verder werd er een film gemaakt die tegen entree te zien was of op dvd gekocht kon worden. Afgelopen week hebben de kinderen het geld overhandigd aan De Kattenmand.

Wasko werd daarbij vertegenwoordigd door elf kinderen. Deze kinderen vormen met elkaar de kinderraad. Deze raad vergadert over BSO-zaken en kiezen jaarlijks een goed doel. Dit jaar was dat dus De Kattenmand.

De medewerkers van De Kattenmand namen het bedrag met veel dank in ontvangst. Na de officiële overhandiging  mochten alle kinderen in de ambulance kijken. Er was zelfs een kat mee op terugtocht naar zijn baasje.

 

20160704_154007 (Medium)

Op de foto zijn de kinderen te zien die in de kinderraad Alblasserdam hebben gezeten in schooljaar 2015-2016. Boven v.l.n.r. Amy, Floor en Tiara. Onder v.l.n.r. Emma, Anne, Ben en Noah. Daarnaast hebben Thijmen, Britt en Bibi zich dit jaar ook ingezet voor de BSO en het goede doel, helaas konden ze niet aanwezig zijn.

20160704_153916 (Medium)