Sportfotografie expositie in Bibliotheek Alblasserdam - fotograaf Wessel Dekker (Medium)ALBLASSERDAM – In de bibliotheek aan de Ieplaan in Alblasserdam is dinsdag 12 juli 2016 een sportfotografie-expositie geopend. Van 12 juli tot 29 september zijn er foto’s te bewonderen van vijf  fotografen: Wessel Dekker, Roelie ’t Jong,  Aiji Kley, Peter Verheijen en Erik de Wijk. De Bibliotheek Alblasserdam wil hiermee sport onder de aandacht van haar bezoekers brengen.

Op de foto’s zijn allerlei sporten te zien en de  foto’s geven allerlei aspecten van het sporten weer, zoals fysieke kracht, teamspirit, maar ook passie en beleving. Bijna alle sporten zijn vastgelegd, zoals BMX, handbal, hockey, voetbal, schermen, tennis, mountainbiken, maar ook waterpolo, wielrennen, turnen en korfbal. Meer dan dertig sportfoto’s zijn er te bekijken in de zalen op de eerste verdieping.

Praktische informatie
Datum: dinsdag 12 juli tot en met donderdag 29 september 2016

Openingstijden
–              Maandag  :  10.00 – 17.00 uur
–              Dinsdag  :  10.00 – 20.00 uur
–              Woensdag  :  10.00 – 17.00 uur
–              Donderdag  :  10.00 – 17.00 uur
–              Vrijdag  :  13.00 – 17.00 uur
–              Zaterdag  :  10.00 – 13.00 uur
–              Zondag  :  gesloten

Entree: gratis

Sportfotografie expositie in Bibliotheek Alblasserdam - fotograaf Erik de Wijk Sportfotografie expositie in Bibliotheek Alblasserdam - fotograaf Wessel Dekker (Medium)