750ste lid SVK  (2) (Medium)ALBLASSERDAM – Een mijlpaal voor Speeltuin Vereniging Kinderdijk (SVK) aan de Fop Smitstraat in Alblasserdam. Onlangs sloot familie Bakker een abonnement af bij de grootste speeltuin van het Damdorp. Daarmee staat het ledenaantal op 750 gezinnen. “Een mijlpaal als deze werd niet eerder bereikt,” vertelt voorzitter Dirk Boelens.

3000 leden
Dit moment wilde het bestuur niet ongemerkt voorbij laten gaan. Boelens vervolgt: “De speeltuin viert over 2 jaar haar 85 jarig bestaan. En in al die jaren hebben we al veel gezinnen met kinderen zien komen en gaan. 750 gezinnen betekent dat we kunnen praten over zo’n zeker 3.000 leden die de vereniging telt. En daarmee mogen wij ons één van de grootste en gezelligste families van Alblasserdam noemen.”

Taart en consumptiekaart
Voor de familie Bakker was er taart. De twee kinderen kregen een consumptiekaart voor in de speeltuin. Deze kaart is nieuw verkrijgbaar en biedt de mogelijkheid tot afname van ijs, drinken of een snoepje tijdens het bezoek aan de speeltuin. De vrolijke speeltuinkaart en ballonnen vielen ook in de smaak. “We wensen als vereniging de familie Bakker, maar ook alle andere gezinnen die verbonden zijn aan de speeltuin nog vele mooie, gezellige en zonnige speelmomenten toe,” besluit Boelens.

Meer informatie over de speeltuin is te vinden op www.speeltuinkinderdijk.nl.

750ste lid SVK  (2) (Medium)

750ste lid SVK  (1) (Medium)