IMG_8691 (Medium)Dit betreft een advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Schoonheidssalon Beauty Queen in Nieuw-Lekkerland bestaat deze maand vijf jaar. Eigenaresse Marjolein van der Dussen startte in 2011 met haar onderneming en is sinds twee jaar gevestigd in de Marslaan 38 in Nieuw-Lekkerland. Om het lustrum van haar salon te vieren, verloot Marjolein bij 300 likes op haar Facebookpagina, twee sets wimperextensions ter waarde van 59,50 euro stuk.

Verwarming
Beauty Queen is te vinden op de eerste verdieping van een woning aan de Marslaan. Wie de schoonheidssalon binnenloopt, ziet vooraan een grote, brede stoel staan. “De stoel is voorzien van verwarming,” vertelt Marjolein. Even verderop staan tal van soorten make-up.

Passie
“Van jongs af aan heb ik al een grote passie voor het schoonheidsvak. Ik vind het belangrijk dat mensen tevreden en ontspannen de deur uit gaan,” vertelt de onderneemster die in 2011 haar schoonheidsopleiding afrondde.

Behandelingen
Klanten kunnen voor allerlei behandelingen terecht bij Beauty Queen. Zo worden er gezichtsbehandelingen, massages, voetverzorging, manicure, epileren en visagie aangeboden. In de maanden juli en augustus zijn er bij Beauty Queen zomerdeals. Zo kosten gellak voor handen en voeten in deze maanden 29,95 euro. Een gezichtsbehandeling van 45 minuten, met epileren van de wenkbrauwen en het harsen van de bovenlip kost 42,50 en een nieuw set wimperextension + na drie weken opvullen kost 75 euro. De complete lijst met behandelingen is hier te vinden.

Puurr
Sinds kort werkt Marjolein met de huidverzorgende en huidverbeterende producten van het merk Puurr. De Lekkerlandse legt uit: “De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën en worden niet op dieren getest. Er zijn producten voor verschillende huidtypes.

Extensions winnen
Wie kans wil maken op een set wimperextensions moet deze pagina liken. Bij 300 likes, worden de extensions verloot. “Met deze extensions heb je geen mascara meer nodig en je hebt ieder moment van de dag mooie, volle, lange wimpers en een uitgesproken oogopslag,” weet Marjolein. Tijdens de behandeling worden de wimpers per stuk verlengd. “Het duurt ongeveer twee uur, maar daarna heb je er geen omkijken meer naar. De wimpers zijn bestand tegen water en je kunt er onbezorgd mee sporten, douchen, zwemmen en slapen. Na ongeveer drie à vier weken is een ‘refill’ aan te bevelen voor een optimaal resultaat.”

Pinnen
De schoonheidssalon is maandag tot en met zaterdag op afspraak geopend (ook ’s avonds). Voor vragen over of het boeken van een behandeling, kan worden gebeld naar 0657825843. Daarnaast is het mogelijk om contact op te nemen via het contactformulier op de website van Beauty Queen. Afrekenen hoeft niet contant, want er kan gepind worden.

IMG_8691 (Medium)

IMG_8707 (Medium) IMG_8722 (Medium)