_MG_4247 (Medium)ALBLASSERDAM – De kinderen van basisschool De Loopplank in Alblasserdam sparen ieder half jaar met het zendingsgeld voor een goed doel. Afgelopen half jaar is er gespaard voor kindertehuis CSS in Taiwan. De kinderen op de Loopplank hebben gespaard voor babyvoeding. Naast het zendingsgeld heeft groep 8 ook een lege flessenactie gedaan en tijdens de rommelmarkt op school allerlei zelfgemaakte lekkernijen verkocht. Dat heeft ervoor gezorgd dat het prachtige bedrag van € 756,40 is opgehaald.

Onlangs kwamen Ellen en Luka van projecthulp Taiwan van de adoptiestichting Meiling naar De Loopplank om de cheque in ontvangst te nemen. Ze waren blij verrast met het mooie bedrag. Donderdag 30 juni stuurde de directie van kindertehuis CSS een bedankje naar de Loopplank waarin werd aangegeven dankbaar te zijn dat De Loopplank samen met de kinderen dit initiatief heeft  genomen. Men dankt alle kinderen en ouders die hieraan hebben bijgedragen.

Met projecthulp ondersteunt Stichting Meiling projecten in Taiwan. Dit betekent dat er geld of middelen beschikbaar worden gesteld voor kinderen en/of kindertehuizen in Taiwan. Meiling werkt samen met een aantal organisaties in Taiwan, waaronder Cathwel en CSS. Bij deze organisaties wonen kinderen voor kortere of langere tijd in een tehuis.

_MG_4247 (Medium)

_MG_4236 (Medium)