IMG_1571b (Medium)OUD-ALBLAS / STREEFKERK – De politie heeft woensdagavond 6 juli 2016 een wielrenner (51) aangehouden langs de N214 bij Oud-Alblas. De man fietste eerder op de avond met vier andere wielrenners bij Streefkerk. Op de Dorpsstraat sprak een meisje (16), dat de hond aan het uitlaten was, de mannen toe. “De vrouw in kwestie had gezegd dat er in verband met werkzaamheden en noodpaden niet gefietst mocht worden,” vertelt een politiewoordvoerder.

Volgens de wielrenners versperde het meisje de weg, nadat ze al afgestapt waren. Vervolgens ontstond er een schermutseling, waarbij het meisje ook geslagen zou hebben.“Eén van de wielrenners zou toen het meisje bij de keel gegrepen hebben,” aldus de politiewoordvoerder.

De wielrenners reden vervolgens door naar Nieuw-Lekkerland. Bij de N214 wist de politie het groepje staande te houden. Een 51-jarige man werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Dordrecht. Het meisje gaat aangifte tegen hem doen.

IMG_1571b (Medium)

IMG_1564 (Medium)