foto haveka (Medium)Dit betreft een advertorial.
ALBLASSERDAM – De afgelopen jaren hebben diverse drukkerijen in de omgeving de deuren moeten sluiten. Helaas was het voor Reproservice Muzada, Drukkerij Schuurman en Drukkerij Koppelaar niet rendabel om in deze zware tijden het hoofd boven water te houden. Maar ook de digitalisering en de enorme ontwikkeling van drukwerkaanbieders op internet spelen hierin een rol.  Drukkerij Haveka aan de Van Hennaertweg in Alblasserdam is ondanks alle ontwikkelingen sterk gebleven en kan haar klanten nog altijd de service bieden die zij van Haveka gewend zijn.

Ligging
Door de prettige ligging van het bedrijf tussen Alblasserdam en Papendrecht – en dicht bij de snelweg – weten vele bedrijven en particulieren de weg naar de grafische partner te vinden.

Met de tijd mee
Victor Kanters legt uit: ‘Wij zijn altijd met de tijd mee gegaan. Naast het vertrouwde offsetdrukwerk bieden wij ook digitaal drukwerk van zeer hoge kwaliteit aan. Digitaal drukken heeft als voordeel dat het snel klaar is en in kleine aantallen te bestellen is. Dit heeft ook voordelen qua prijs.’ Haveka werkt met de modernste apparatuur en heeft een grote keuze in papiersoorten en andere mogelijkheden.

Alles
‘We drukken alles’, vult Olav Peters aan. ‘Van briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, posters, flyers tot magazines en proefschriften. Maar ook gepersonaliseerd drukwerk is een van onze specialiteiten. Dit alles met de persoonlijke begeleiding en aandacht die uw werk verdient! Samen met onze dtp-afdeling kunnen we de wensen van onze klanten tot in de puntjes verzorgen, met altijd een mooi eindresultaat. We werken voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren.’

Oppepper
Dus, bent u op zoek naar een nieuwe grafische partner of heeft uw drukwerk een oppepper nodig? Dan bent u bij Haveka aan het goede adres. U kunt contact opnemen of gewoon eens langs komen, Haveka staat graag voor u klaar.

Adres
Offsetdrukkerij Haveka BV is te vinden op: Van Hennaertweg 23 in Alblasserdam. Telefoon: 078 691 23 23, e-mail: info@haveka.nl. Of kijk voor meer informatie op onze website: www.haveka.nl.

foto haveka (Medium)